Segítek a célok elérésében lépésről lépésre

Siker-mentor

Applikáció ajánló!

2017. március 08. - fogkefe1

Előző cikkem a telefonválasztásról szólt, most pedig tovább maradok ezen a vonalon, csak nézzük meg belülről azokat a telefonokat avagy milyen alkalmazásokat használok, a office-on, közösségi oldalakon, hírportálokon túl.

A teljesség igénye nélkül pár tipp:

Először is leszögezném, hogy a facebook alkalmazást nem töltöttem le, mert azt olvastam, hogy nagyon eszi a romot és meríti a telefont. Így a facebookot mindig a böngészőből nyitom meg. Böngészőn nem változtattam a Google Chromot használom, mivel ez van a legjobban ...... az androiddal.

GPS-nek a kedvencem a Waze, bár az iGo-t is próbáltam, bár a közösségi autózásnál nincs jobb. Lehetőség van rá, hogy megjelöld a térképen ha bármi szokatlannal találkoznál.

CamSanner alkamazást is ajánlom. Arra jó, ha egy táblát vagy projektort fotózol és nem tudod szemből. Tudsz vele QR kódot is olvasni és képből PDF-et varázsolni. Szerintem nagyon hasznos tud lenni.

Jegyzetelésre a Google Keepset használom, gondolom ezt nem kell bemutatni. Sokáig a sima telefon jegyzettömböt használtam, de a Keep előnye, hogy gépről is elérem bármikor és ez fontos lehet ha éppen akkor jut eszedbe valami, amikor a telefon nincs nálad.

Pocket alkalmazást is rendszeresen használom. Ez arra jó, hogy ha valami hírt, cikket látsz de nincs időd elolvasni,akkor eltudod ide menteni. Például akkor is jó ha nem akarod fogyasztani a mobilnetedet, majd elolvasod wifi mellett.

Manapság egyre ritkulóban vannak az újságok. Amerikában 200 kiadó zárt be az elmúlt pár évben. Ha te is a digitalizálás pártját fogod akkor szeretni fogod a Flipboardot. Ez egy digitális ingyenes újság, a különböző hírportálok cikkeit gyűjti egy kosárba.

Ajánlani tudom a Simple alkalmazást, gondolom láttad a Tv-ben, hogy tudsz vele autópálya matricát venni, de ennél sokkal több. Italautomatánál tudsz vele fizetni. Mozi, színházjegyet tudsz venni. Könyvet tudsz rendelni és a legjobb eltudod menteni a törzsvásárlói kártyáidat, ezáltal nem kell, hogy mindig nálad legyen.

Ha tetszett jelezd facebookon vagy kommentben és ígérem készülök még ilyennel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://siker-mentor.blog.hu/api/trackback/id/tr4212305249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása