Segítek a célok elérésében lépésről lépésre

Siker-mentor

Hogyan keress pénzt kriptopénzekkel II.

2018. január 02. - fogkefe1

Az első részben kifejtettem, miért is éri meg digitális pénzbe fektetni a megspórolt vagyonod. Ha azt nem olvastad, először kezdj azzal.

Ebben a részben továbbviszem a gondolatmenetet és a bányászat mellett, amit itt tudsz megismerni:  http://info.kmdholding.com/t/f/79/G8

Egy másik módot mutatok be, a kereskedést. Először is leszögezem, hogy a felhő alapú bányászat kezdőknek való inkább, a kereskedés már középhaladó szintet igényel, de nem sokkal bonyolultabb ez sem.

A kereskedés előnye, hogy mindig annyi pénzt tudunk váltani amennyit csak szeretnénk, bányászásnál a gépnek konkrét ára van. A kereskedésből bármikor kitudunk szállni, a bányászatból ha megvettük már a gépet nem.

A kereskedés hátránya viszont, hogy bukhatunk is vele, bányászattal erre szinte 0 az esély.

Tehát ennek is megvan az előnye, illetve a hátránya is.

A kereskedéshez kell egy jó oldal, ahova engedik még a regisztrációt és nem ver át. Én erre a binance-t használom. Regisztrációs link: https://www.binance.com/?ref=12731951.

Coinbase a legismertebb csak pont akkor amikor esett az árfolyam és mindenki kiutalta volna a pénzét, hirtelen ez a funkció nem működött. Milyen érdekes. Binance-n ilyen nincs. Leggyorsabb és legmegbízhatóbb tőzsde, itt kereskedhetsz a legtöbb coinnal, mert minden hónapban lehet szavazni melyik új coint vezessék be. A legtöbb oldalon max 3-5 ismertebb coinnal lehet kereskedni. Nagy előnye még a binance-nak, hogy itt a legalacsonyabbak a váltási költségek is. Egy szó mint száz, ha komolyan gondolod, akkor ez a legjobb oldal neked.

Egy nagy hátránya van, hogy sepa utalást nem fogad el csak kriptopénzt, erre a legegyszerűbb mód, ha valamelyik váltón keresztül (én az upholdot használom) utalsz be pénzt. Ennek ugye van egy utalási költsége (de máshol is lenne) majd upholdon átváltod a pénzt mondjuk Litecoinba és azt küldöd tovább binancre. ( ez az utalás kb 80 Ft, meg majd egyszer vissza is ha kiszeretnéd venni a profitot.)

Hogy miért nem tartom az upholdon? Jogosan merül fel benned a kérdés. Ha komolyan gondolod akkor nem 3 pénzzel fogsz kereskedni, hanem többel. (bár kezdésnek ez is egy opció lehet én is így kezdtem. :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://siker-mentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1913543767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása