Segítek a célok elérésében lépésről lépésre

Siker-mentor

Követed a trendeket?

2017. február 27. - fogkefe1

Mennyire tartod magad trendkövetőnek? Na már most előre leszögezném, hogy itt nem a ruhaválasztásról van szó, hanem korunk változásairól. Például nagy trend lett manapság az elektromos autó. Sokan azt mondják, hogy oké, 5 évet adjunk neki és kész lecseng, játékautó semmire nem jó. Pedig ez egy trend. Ipari forradalom hány évig tartott? És a kommunizmus? Arra akarok kilyukadni, hogy a trendek több évtizedig is tartanak. Jelenkorunkban a számítógépes technológia, az információ van nagy hangsúlyban, hála sok sok zseninek aki még a múltévezred végén azon fáradozott, hogy legyen mindenkinek PC-je vagy telefonja. Ez volt az elektronikai forradalom, ezt nevezzük úgynevezett trendnek.

A II. Világháború és gazdasági válságok után, az volt a trend ha valaki sokat tanul, jó állást szerez, biztos szociális támogatásra hajt és minél többet keres. Ez volt a trend az elmúlt 100 évben.

Jelenleg viszont olyan trendet élünk meg szerény véleményem szerint, ahol a fiatalok már nem akarnak majd 8-től 4-ig, hétfőtől péntekig az irodában robotolni.

Az ötletek gazdasága! Így hívjuk jelenkorunk gazdaságát. A új generáció, ahogy mondtam nem akar már 50 évig folyamatosan dolgozni. Inkább belevág új dolgokba. Felcsap uber sofrőrnek, airbnb-zik. Vagy ír egy könyvet, netán előadásokat tart. Próbál több forrást találni bevételeinek. Folyamatosan gondolkodik, keresi a lehetőségeket és bátran belevág új dolgokban.

Ha nem szeretnél lemaradni, még nem késő becsatlakozni, a trend még csak most kezdődött.

A bejegyzés trackback címe:

https://siker-mentor.blog.hu/api/trackback/id/tr5612279825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása