Segítek a célok elérésében lépésről lépésre

Siker-mentor

TOP 3+1 social media influencer

2017. november 24. - fogkefe1

Először kezdjük ott mi az a influencer. Az influencer egy napjainkban nagyon híres "foglalkozás", lényegében a véleményalkotók akik nagy követőtáborral rendelkeznek szólíthatják magukat inluencernek. Social mediaról gondolom pedig 2017-ben már nem kell mesélnem.

De kik ők és miért érdemes róluk beszélni? Ők általában üzletemberek, motivátorok, híres emberek, akik az instagrammot, facebookot, snapchetet,stb. használják, véleményük terjesztéséhez. (mondhatnám úgy is, hogy ők a külföldi szabó péterek, de nem, ők azért picit mások)

Először is mint mindig, leszögezem, a lista szubjektív, kismillió ember meglehetne említeni, de én őket követem. Szerintem pozitív dolog, hogy két macskás videó, vagy app ajánló között felbukkan valaki a "feedünkön" és tanítani szeretne nekünk valamit. De ennyi felvezető után kezdjük is a sort.

1. Gary Vaynerchuk

Ahogyan az interneten megtalálod, GaryVee nálam az abszolút number 1. Fehéroroszországban született szülők a nagy almába költöztek amikor még csak 3 éves volt és Gary, hozza is magával is a Képtalálatkelet-európai habitust a nagy "amerikaik között". Apja vállalkozó volt, tőle tanult mindent. Jelenleg média cége van és angyalbefektető különböző cégeknél (ki nem találod twitter, snapchat, facebook, stb)

Mit tanulhatsz tőle? Alázat kell a sikerhez és kemény munka, bármire képes vagy, ha neki sikerült akkor neked is fog. Azt vallja, hogy minden platformon legyél jelen, mert más a célcsoporthoz fogsz eljutni. Használd ki az internet adta lehetőségeket. Például azt tanítja, hogy gyűjtsd össze a nem használt cuccaidat és add el őket a neten, sőt vegyél is dolgokat és add el őket drágábban a neten. Szerinte ezzel akár évi 27000 dollárt is kereshetsz évente.

GaryVee egy iszonyú jó motivátor! Másfél órát hallgatod és már húzod is ki a fiókokat mire nincs szükséged. :D

Megtalálod az instagrammon, snapchaten, youtubon, twitteren.

Instán 2,6 millió követővel rendelkezik.

 

 2. Tai Lopez 

Tainak ez a berobbanó éve, talán ezért sem ismerheted. Róla amit érdemes tudni, hogy könyv megszállott. Szerinte minden tudás amire szükséged van azt megtalálod a könyvekben. Ők az igazi mentorok, így tanulhatsz a több száz évvel ezelőtt élő nagyoktól is. (mellesleg könyvben utazik, ja és természetesen az interneten) Mellesleg marketinggel és tanácsadással foglalkozik. Ha elkezded követni akkor hamar rájössz, hogy szeret azért dicsekedni a vagyonával, de elhiheted megdolgozott érte.

Főleg Online pénzkeresési technikákat tanulhatsz tőle és befektetési tippeket. Azt vallja, hogy legalább 3 pénzkereseti forrással kell rendelkeznek. Az egyik a munkád oké. de kell még kettőt találnod. Ha olvasol a sorok között ő néha ad. :)

Őt is ugyanúgy megtalálod azokon a platformokon ahol Garyt. Instagrammon jelenleg 2,7 millióan követik, de iszonyatosan növekszik követőinek száma, mert mindig 50-100 dollárokat adományoz a követői között vagy néha tabletet, számítógépet is.

 Képtalálat a következőre: „tony robbins”

 3. Tony Robbins

Tonyt gondolom nem kell bemutatnom ő régi motoros. Ő nem is social media influencer igazából, hanem az az echte motivációs előadó. Könyveit nyugodt szívvel ajánlom, nem azok a tipikus bullshit könyvek, hogy hogyan legyél jobb ember, stb... Podcastokon szerepelni és éjjel nappal előadásokat tart, mondjuk én olvasni szeretem jobban, mert elég szép amerikai akcentusa és mély hangja van, nem olyan kellemes a fülemnek. (pedig pont ebből él). Rengeteg cikkjét megtalálod amúgy az interneten. Főleg ahogy említettem motivációról ír, de nem bullshit cklickbait cikkeken keresztül. Plusz felfedi ő is titkait, hogyan szerezte vagyonát a tőzsdén. Legújabb könyve pont erről is szól.

Jó amerikaiként ő is megtalálható twitteren és instagrammon. Utóbbinál 2 millió követővel.

 

+1. James Altucher

Altucher kakukktojás. Ő nem motivátor, nem is social media kalandor, de influencer a javából. Először még Linkedinen találkoztam vele és írásaival. Mindig lekötöttek és előbbre vittek... Ő azért is a kakukktojás, mert nem érdemes követned a facebookon vagy a többi platformon. Iratkozz fel a hírlevelére és naponta olyan cikkekkel fog bombázni, hogy azon fogsz gondolkozni, most én vagy ő a hülye. (Sokszor persze ő). Mindenképp érdemes adni neki egy próbát. Az ember teljesen máshogy áll az élethez mint a többi 7 milliárd ember. 10 cikke után sem tudod majd eldönteni, hogy kókler vagy mágus. És a legviccesebb, hogy mind a kettő. Saját bevallása szerint, többször volt már milliomos és többször ment már csődbe is, de az utóbbi években talpra állt.

Ő volt az aki még 10 éve megmondta, hogy a facebook egyszer 300 milliós marketcappel fog rendelkezni és, hogy a bitcoinnal majd fizetni fognak az emberek. Akkor mindenki kiröhögte. Nézd meg most.

Szóval ismétlem, hírlevél, nem facebook.

Összegezve, szerintem érdemes őket követni és megismerkedni velük. Motiváció kulcs az életben, löketet ad, hogy bírd a strapát, miközben nem látod a kiutat. Ha őket figyeled, hidd el hamar meglátod a reflektorokat magad előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://siker-mentor.blog.hu/api/trackback/id/tr2013360429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása