Segítek a célok elérésében lépésről lépésre

Siker-mentor

Seek the knowledge! Rövidke gondolat a tudásról!

2017. január 23. - fogkefe1

Igazából ez csak egy kis gondolat, de nagyon fontosnak tartom, hogy írjak róla egy ilyen felületen. Miért van az a mondás, hogy a jó pap holtig tanul. Miért szajkózza mindenki, hogy tanulj fiam, azt nem vehetik el tőled?

Miért ha nincs kedvem? Hát akkor csináld kedv nélkül, tartja a mondás. :) Hogyan ha nincs időm? Lehet az idő menedzsmentről is fogok írni akkor. Előjáróban annyit, hogy arra van időnk amire csak szeretnénk. A nap 24 óra plusz az éjszaka, mondta az angol tanár mikor megkérdeztem tőle, hogy hogyan készüljek fel a holnapi szódogára mikor ezer teendőm van.

A lényeg, hogy tényleg érdemes tanulni. Akármiről. Szinte bármiről érdemes tanulni. Hogy miért is? Mert azt tényleg nem veheti el tőled senki. Csődbe mehetsz, kirúghatnak, történhet földrajzi katasztrófa, akármi. A lényeg, hogy megvan a tudásod, hogy elölről kezd és nem fog nehézséget okozni.

Miért van az ha egy szegény embert és egy gazdag embert pénz nélkül, lerakunk egy idegen szigetre vagy országba, a gazdag újra gazdag lesz jó eséllyel, a szegény pedig továbbra is szegény, pedig most ugyanonnan indultak. A különbség csak annyi, hogy a gazdag tudja, hogy gazdagodjon meg, a szegény pedig továbbra sem tudja, hogyan lehetne gazdag.

Ezért ajánlom neked, hogy keresd a tudást!

A bejegyzés trackback címe:

https://siker-mentor.blog.hu/api/trackback/id/tr712132487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása