Segítek a célok elérésében lépésről lépésre

Siker-mentor

Ha azt gondolod, hogy sprórolsz a kávén és gazdag leszel tőle tévedsz!

2017. március 01. - fogkefe1

Sokszor hallottad már? Ha nem innál annyi kávét, számold össze 50 év múlva vehetnél egy Ferrarit. Vagy mondjuk  naponta 300 forintot spórolnál, akkor több mint 100 ezer forintot megtudnál spórolni évente. Vagy még jobb, 10 év múlva lenne egy jobb autód? Badarság.

Sokan nem tehetik meg, hogy egyszerűen spórolnak és igen napi 300 forint nem fogja megváltoztatni az életedet, ha ezt gondolod nagyon rossz felé kapisgálsz. Megelőző cikkemben már említettem, hogyan spórolj okosan, mire költsd a pénzed. Ebben a cikkben pedig kifejtem mi van ha akkor ha nincs elég pénzed, hogy spórolj. Ne hidd, hogy akkor itt a vége, lehetetlen innen kitörni.

Első lépés: Magadba fektess!

A leggazdagabb emberek befektetők ugye? Hát legyél te is befektető, csak te fektesd be azt amid van. Energiád, időd. Megsúgom ők is így kezdték. Olvass sok könyvet, keress jó társaságokat. (ezekről is írtam már megsúgom.) Tanulj addig ameddig nem leszel valaminek a mestere, pl. az értékesítésnek.

Második lépés: Jó céged keress!

Ne jól fizető munkát keress, ami majd biztos pozícióba rak, hogy legyen pénzed erre arra. Hanem pattanj fel a kerékre. Keress fejlődő cégeket. Lehet, hogy az elején keveset fogsz keresni évekig, de később akár a többszörösét. Na meg az odavezető út és akkora tapasztalatot ad. Tehát ismétlem, olyan munkát keress, ahol van kitörési lehetőség.

Harmadik lépés: Legyél jó abban amit csinálsz!

Ne elégedj meg az átlagossal, a gazdagok nem elégszenek meg. Kötelezd el magad, vedd rá magad. Legyél jó abban amit csinálsz és megnyílnak majd előtted a lehetőséged.

Negyedik lépés: Keress több jövedelemforrást!

Sosem leszel, gazdag ha csak a fizetésből élsz. Ha például értékesítesz és már ugye jó vagy benne, akkor tudsz segíteni másokon, kisebb cégeken, kapcsolatokon keresztül eljuthatsz emberekhez, akiknek pont te kellesz. Tarthatsz előadásokat, adhatsz ki oktatóanyagokat. Nem kell mondjuk fagyizót nyitnod, nem erre gondoltam, össze tudod kapcsolni a jövedelemforrásokat.

Ötödik lépés: Takaríts meg a többit fektesd be.

Ha eljutottál egészen eddig a pontig akkor már rájöttél, hogy tudsz pénzt csinálni, kávézással együtt. Takaríts meg mondjuk 1-3 millió forintot, biztonsági tartaléknak, plusz az egodnak, hogy igen te képes vagy erre. A többit pedig megbánás nélkül fektesd be, pörgesd a vagyonod, hogy gyarapodni tudjon.

Ugye milyen egyszerű? :) Élvezd csak nyugodtan a kávédat. Nem attól leszel szegény.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://siker-mentor.blog.hu/api/trackback/id/tr8612279893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása