Segítek a célok elérésében lépésről lépésre

Siker-mentor

Rövid bemutatkozó... (facebook link)

2017. február 07. - fogkefe1

Köszönöm, hogy olvasod a blogomat, az, hogy itt vagy nem véletlen. Valószínűleg azért, mert vagy indexen vagy twitteren megtetszett az egyik cikkem, ami idenavigált. Nagyon örülök neki, hogy olvasod a sikerről szóló cikkeimet. Tudod, amikor írom őket együtt tanulok veled. Szerintem fontos, hogy legyen célunk, folyamatosan motiváltak tudjunk maradni. Így van értelme az életnek. Túlélni vagy megélni nem ugyanazt jelent. Langyos pocsolyában üldögélni az élet elvesztegetése. Amikor vagy egy feladat vagy kihívás előttem mindig azt mondom magamban, hogy "miért ne?" úgyis egyszer élünk. Miért ne próbáljam ki ezt meg azt. Miért ne fogja bele új dolgokba? Menjek el találkozókra, ismerjek meg új embereket. Ha már itt élek a Földön, akkor kihozom a legtöbbet a szituációból. A blog célja, hogy megosszam másokkal a gondolataimat, ezzel próbállak arra ösztönözni, hogy megvalósítsd vágyaidat.

Rövidre szántam ezt a bejegyzést mégis hosszabb lett. De remélem, most már kezd összeállni a kép, hogy ki vagyok és mit akarok. A lényeg, hogy látom a statisztikákon, hogy több ezren olvassátok a blogomat. Igen ez hatalmas szám, mégse kattint senki a facebookra, ezét szeretném erre külön a hallgatóságot, hogy ha olvas és tetszik neki, amit olvas akkor keressen meg facebokon is. Köszönöm!

Siker-mentor Fiataloknak

https://www.facebook.com/Siker-mentor-Fiataloknak-1293545464025756/

sikermentor.png

A bejegyzés trackback címe:

https://siker-mentor.blog.hu/api/trackback/id/tr312189578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása